Twilight Dating – dating for Twilight fans

Det er svært at komme udenom Twilight fænomenet. Flotte skuespillere, en kærlighedshistorie krydret med fantasi har skabt et af de største internetfænomener i mands minde. Og nu har vi fænomenet endeligt givet os Twilight Dating.

Hvorfor dog lave en dating site på baggrund af nogle bøger og film? Det er faktisk ganske simpelt.

Hvis der er en ting at Twilight universet har opnået, så er det at charmere millioner mennesker verden over med en unik kærlighedshistorie, som man faktisk har set mange gange før. Twilight skiller sig ud på den måde, at det er en kærlighedshistorie vi alle sammen kan forholde os til.

Edward Cullen og Bella Swan må ikke være sammen på grund af Edwards lyst efter at drikke Bellas blod. Korrekt, Edward er en vampyr. Historien drager de fleste personer ind, og får dem til at huske deres første forelskelse som den dag i dag stadig kan give sommerfugle i maven. En historie med troværdige figurer og overnaturlige smukke væsner der er mennesket langt overlegnet på alle måder.

Twilight giver os forhåbninger om det ideelle parforhold, og nu har man endeligt muligheden for at opleve det sammen med andre ligesindede.

Twilight Dating er 100 % gratis

Twilight Dating giver dig muligheden for at gratis møde andre personer, som alle sammen leder efter det perfekte forhold. Hvor ubetingelsesløst kærlighed og ofrelse kommer i første række.

Alt for mange dating sider koster for mange penge, og hvorfor skal man sætte en pris på kærlighed? Alle mennesker burde have lige adgang, til at møde den eneste ene. Derfor kører Twilight Dating med et helt unikt koncept. Det er 100 % gratis at date og møde andre.

Nu for første gang nogensinde kan du finde din helt egen Edward Cullen, Jacob Black eller Bella Swan.

Igennem den smarte søgefunktion kan du krydse af, hvis du leder efter en type som Edward, Bella eller en helt anden person fra Twilight Sagaen.  På den måde kan du være sikker på, at kun de rigtige søgeresultater dukker op.

Twilight Dating er for alle aldre. Om du er gammel eller ung betyder ingenting, for kærlighed findes for alle mennesker. Rigtig mange fans er i alderen 16 – 30 år, men flere og flere ældre dukker frem og det kan tydeligt ses på den officielle Twilight fansite Twilight Moms, der drives af mødre der alle sammen er forelsket i historien.

Opret derfor en profil i dag på Twilight Dating, og mød andre mennesker som leder efter den eneste ene som vil ofre alt i kærlighedens tegn!

Leave a Comment

Next post: