Dating sider for unge

De fleste dating sider i Danmark er henvendt til personer der er over 18 år og nogen også ældre. Der er dog nogen sider hvor man kan oprettet en profil allerede som 15 årig og som heller ikke koster så meget. Nedenunder finder du de to sider som tillader brugere ned til 15 år og som derfor er gode dating sider for unge.

Dating sider for unge

Alderskrav: 15 år
Single.dk er en stor dansk dating side med et godt stykke over 300.000 medlemmer, som startede som en gratis datingside, men som nu er en betalingside. Du kan alligevel godt oprette en gratis profil som du kan en masse med. Hos Netdate skal du bare være 15 år for at oprette en profil!
Alderskrav: 15 år

Dating.dk er for alle, hvad enten du er 15 år eller 65 år. Der er over en halv million medlemmer så du er sikker på der er nogen for dig! Dating.dk har været danskernes foretrukne datingside siden 1998 og er et glimrende valg. Du kan oprette en gratis basis profil eller betale for en plus profil og få flere muligheder. Du skal være 15 år for at oprette en profil her.
Opret gratis profil hos Dating.dk!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: