Oversigt over danske dating sider

Vi anbefaler – De bedste danske dating sider

Generelle Datingsider

På Single.dk – tidligere – Netdate.dk kan du chatte og flirte med mere end 300.000 danske medlemmer i absolut alle aldre. Single.dk tilbyder en gratis profil hvor du kan tjekke siden ud inden du beslutter dig. Single.dk er helt sikkert en af Danmarks bedste dating sider og har rigtig mange gode funktioner og en nem og sjov opbygning.

Danmarks største dating side behøver næppe nogen introduktion. Siden 1998 har Dating.dk været populær hos danskerne med mere end 500.000 medlemmer. Aldergrænsen er fra 15 år og op og der er brugere i alle aldre og alle miljøer, derfor kan du være sikker på at du kan finde nogen du passer sammen med. Prøv en gratis profil og se om du finder kærligheden ligesom så mange andre på Dating.dk
Opret gratis profil hos Dating.dk!

Nu er Zoosk endelig i Danmark! Chat, flirt og date på Zoosk unikke dating platform med både Facebook og mobil app. Bliv matchet med Zoosk match maker service eller modtag flirts når der er en medlem der matcher dig. Zoosk er nytænkende, sjov dating. Du kan oprette en gratis profil, men husk at melde fra hvis du ikke vil være medlem længere.
Opret gratis profil hos Zoosk!
50 Plus Match er netdating for voksne mennesker. Her finder du friske singler på din egen alder, men som er voksne og seriøse. Chat, flirt og mød andre modne singler til hygge, snak, gåture eller måske den helt store kærlighed. Du kan oprette en gratis profil til at teste vandene.
Firstdate er netdating med mødegaranti. Ifølge sitet har mere end 70% mødt en partner gennem Firstdate og skulle du mod forventning ikke have mødt nogen efter 6 måneder, så giver Firstdate dig pengene tilbage. Firstdate findes også i Norge og Sverige. OBS! Der er 90 dages opsigelse!
Opret gratis profil hos Firstdate
BE2★★★★★
Be2 er en stor international dating side, som nu er kommet til Danmark.
Be2 har et et af markedets bedste dating platforme med et væld af funktioner.
Parship er et unikt dating koncept som ikke er set i Danmark før. Kort fortalt går det ud på at man som medlem udfylder en (professionel) personlighedstest som Parship så bruger til at matche dig med andre brugere. Testen baserer sig på den klassiske Myers-Briggs temperaments test som bruges af psykologer i hele verden. En rigtig sjov og seriøs måde at date på nettet og samtidig mere seriøs end mange andre dating sider. Er du seriøs omkring at finde nogen, så er Parship stedet for dig.

Niche Datingsider

C-Date er en ny dansk lækker dating side med fokus på erotik og romantik for alle, men især dem over 35 år. Leder du efter en fræk romance eller en hed flirt, så er C-Date stedet for dig. Det er gratis at oprette en profil, men et fuldt medlemskab koster. Lige nu er C-Date den hotteste erotiske legeplads for voksne.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: