Dating.dk – Danmarks største dating side?

Dating.dk var Danmarks første rigtige dating side og derfor er det heller ikke mærkeligt at siden har flest medlemmer af samtlige danske dating sider. Næsten alle har på et eller andet tidspunkt haft en profil på Dating.dk, men der må så også formodes at der er en del der falder fra. Officielt har siden 1.000.000 medlemmer.

Aktiv og veldesignet dating side

Dating.dk’s har en flot og veldesignet side både i forhold til valgmuligheder, brugervenlighed og udseende. Siden er aktiv og bærer præg af have mange engagerede medlemmer som da også får god hjælp af de mange ekstrafunktioner og ligefrem arrangementer som Dating.dk tilbyder. Der er en klar fornemmelse af at være en del af et fællesskab i stedet for bare at være endnu en profil blandt mange.

Der er flere muligheder for medlemskab kaldet ‘pakker’. Basispakken koster mellem 35-97 kr om måneden (alt efter bindingsperiode) og giver mulighed for de fleste funktioner man har brug for. Pluspakken giver anledning til en række bonusfunktioner som kan være gode for den mere erfarne eller kræsne nedater. Desuden er det muligt at købe en fremhævet profil.

Da Dating.dk er en meget stor side med mange aktive profiler er der selvfølgelig rigtig gode match muligheder. Man kan bruge søgefunktionen til at søge på stort set hvad som helst, sådan at man ikke behøver bladre igennem hundredvis af profiler.

Angående profiler på Dating.dk, så er de relativt omfattende og der er gode muligheder for at skabe en unik profil. Det gør selvfølgelig også at der er meget information som kan være offentlig tilgængelig, så det er smart at tage de sædvanlige forholdsregler.

Konklusionen er at Dating.dk er en glimrende dansk dating side med masser af profiler og brugervenlig design som gør oplevelsen helstøbt og behagelig.

-> Tilmeld dig Dating.dk her <-

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: