50 Plus Match – seniordating – dating for ‘voksne’

50 Plus Match er en dating side for seriøse, voksne og aktive mennesker over 50 år. 50 Plus Match er tilstede i Danmark, Sverige, Holland og Belgien. Profilen udfyldes med diverse oplysninger fx omkring børn (har man? vil man have flere?), men er ikke nær så omfattende som nogle andre dating sider. Som gratis medlem er der herefter adgang til at søge efter andre medlemmer samt se aktiviteter som andre brugere har arrangeret. Det er også muligt selv at stable et arrangement på benene.

Samtlige nye profiler på 50 Plus Match bliver gennemlæst og tjekket af en redaktør før de bliver godkendt og derfor er der meget få useriøse og inaktive profiler på siden. Det er en klar fordel i forhold til de mange tomme og mange gange useriøse profiler på de store dating sider. På 50 Plus Match kan man altså være ret sikker på at alle medlemmer er seriøse i deres partnersøgning.

Der er nogenlunde lige fordelt mellem mænd og kvinder på 50 Plys Match, med en overvægt til kvinderne, hvilket er anderledes en på de fleste andre dating sider hvor der er flest mænd. Så for mænd over 50 år er der altså gode muligheder!

Designmæssigt er siden nem at finde rundt på og overskuelig. Ikke noget at udsætte og man har de sædvanlige muligheder for at sende beskeder og chatte.

Konklusion

Som gratis medlem kan man kun surfe rundt og kigge på profiler, men man kan ikke sende eller modtage post. Det skal man være betalende medlem for at kunne og det koster omkring 100 kr om måneden. 50 Plus Match er et godt bud på en dating side for dem der føler sig lidt for gamle til Dating.dk eller Netdate. Her er gode muligheder for at møde en flirt, partner eller ven.

–> Meld dig in på 50 Plus Match her <–

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: