Farmerdating.dk – dating på landet

Farmerdating – dating for landmænd m/k og de kvinder og mænd der gerne vil møde dem. Farmerdating er en dating side for de danskere som ikke bare tager et smut i byen for at møde deres partner. Siden blev meget kendt i medierne da den åbnede og nåede et imponerende medlemstal af både medlemmer på landet og dem der måske drømmer om højt til himlen og frisk luft.

Siden er en typisk dating side uden specielle funktioner. Dvs. man opretter nemt en profil som kan udfyldes med diverse personlige oplysninger og herefter kan man så søge efter drømmepartneren. Dog skal man betale for at få fuld adgang til blandt andet at se billeder på profilerne. En VIP bruger koster 99 kr om måneden, med rabatter for længere tids abonnement.

FarmerDating er en niche dating side der rammer lige i plet i hvert fald med ideen, men kunne godt trænge til en opdatering både hvad angår brugerfladen der er noget flad og kedelig og i forhold til passive profiler som ikke bliver slettet. Det er ærgeligt for siden har et kæmpe potentiale hvis der var lidt mere aktivitet på siden, sådan at man ikke spilder sin tid på at skrive til inaktive profiler.

 

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: