Sådan får du succes med netdating

Tusindvis af danskere har allerede fundet kærligheden på nettet. Netdating er en hamrende effektiv måde at møde nye mennesker på, fordi du kan kommunikere direkte med mennesker, som deler dine interesser, holdninger og ambitioner. Men netdating er et værktøj, du kun kan få fuldt udbytte af, hvis du bruger det rigtigt. Derfor får du her en række tips og gode råd, som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit netdating-eventyr.

Lad os starte med det praktiske. Din profil spiller en afgørende rolle, hvis du vil have succes med netdating. Du kan gøre jagten på kærligheden meget nemmere, hvis du fokuserer på at skabe en god, fyldig og fængede profil. Rigtig netdating-profiler ligner nemlig hinanden. De virker nærmest generiske – som om det er standardiserede profiler, der er skabt af robotter.

Det gode ved fantasiløse datingprofiler er, at de baner vejen for folk som dig, der virkelig ligger et stykke arbejde i at skabe en kontaktflade, der virker.

Forarbejde fordrer fangst

Lav grundig research, før du sætter dig ned og udfylder din profil. Find først ud af, hvad alle de andre gør, og gør derefter det modsatte – eller i hvert fald noget helt andet. Fremhæv dine stærke sider, og husk på, at du ideelt skal virke spændende, kreativ og uforudsigelig. Det er i orden at være lidt mærkelig – men selvfølgelig uden det kammer over, så folk i stedet synes, du er en særling. Prøv dig lidt frem og find på den måde ud af, hvordan du sælger dig selv bedst.

Dit profilbillede har også afgørende betydning for, om du får mange henvendelser på din profil eller ej. Der er heldigvis nogle ting, du kan gøre, hvis du vil øge dine muligheder for fangst. Vælg et profilbillede, der fortæller noget om, hvem du er. Hvis du skriver i din profil, at du er et spændende menneske, så går det med andre ord ikke, at dit profilbillede mest af alt henleder tankerne på vådt bølgepap.

Sørg også få at få taget et billede af rimelig kvalitet. Datingsider flyder med dårlige profilbilleder, der er taget fra underlige vinkler, og som virker alt for opstillede. Fællesnævneren for de dårlige profilbilleder er, at kvaliteten tit er så dårlig, at man nogle gange kan være i tvivl om, hvad billedet egentlig skal forestille.

Husk igen på, at dit profilbillede skal fænge med det samme, hvis du skal have succes. Smil og udvis en positiv attitude – du hjælper ikke dig selv, hvis du fremstår vred, sammenbidt og negativ.

Konkurrencen er hård

Hvis du er en mand kan du lige så godt forberede dig på, at konkurrencen om kvinderne er mindst lige så hård på nettet, som den er i virkeligheden.

De fleste kvinder modtager et hav af henvendelser hver eneste dag. Du kan roligt regne med, at kvindens udseende er direkte proportionalt med antallet af henvendelser, hun får. Derfor er det vigtigt – og det gælder uanset hvem du skriver til – at du fremstår kreativ, spændende og anderledes, når du tager kontakt.

Det samme gælder i øvrigt, hvis du er kvinde, og du gerne vil have fat i de attraktive mænd. Din fordel er, at der i virkeligheden ikke skal meget til, før man skiller sig ud, når alle skriver det samme – både i deres beskeder og på deres profiler.

Vær realistisk – og klø på

Nu er du godt klædt på til at nedlægge damer – eller mænd – på stribe. Noget af det vigtigste, du skal tage med dig fra den her artikel, er, at du skal vige fra klicheerne. Men uanset hvor genial og gennemtænkt din profil er, vil der altid være en risiko for, at du alligevel ikke får svar. Og sådan er det bare. Der er ingen grund til at lade sig slå ud, fordi du ikke får sat ti dates op den første uge.

Kærligheden skal kickstartes, før den tager over og dit liv kan blive en dans på roser. Men hvis du følger de råd, vi har stillet op her, så er du allerede godt på vej. Nyd singlelivet i mellemtiden – det er snart slut. Rigtig god jagt.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: