Sådan laver du en netdating-profil, der virker

Danskerne har for alvor taget til netdating til sig, og tusindvis har allerede fundet kærligheden online. Men netdating er ikke altid en dans på roser. Mange har svært ved at finde en opskrift, der virker. Derfor kan du her få en række gode råd, der giver dig det størst mulige forspring, så du kan få succes med dit netdating-eventyr – uanset om du leder efter en flirt eller den eneste ene.

For at finde ud af, hvad der virker, er du selvfølgelig nødt til at vide, hvad der i hvert fald ikke fungerer. Sæt dig ned og find ud af, hvad de andre gør. De er i praksis dine konkurrenter, og du er nødt til at tænke på, at din profil skal være mere fængende end deres, hvis du vil øge dine muligheder for fangst. Og der er rig mulighed for at gøre noget andet, fordi de fleste gør det samme. Fællesnævneren for de fantasiløse profiler er, at de er fyldt med klicheer.

Din netdating-succes starter her
Lad os starte fra toppen af. Dit profilbillede er det første, folk ser, når de besøger din profil. Her får du en unik og åbenlys mulighed for at etablere dig i din potentielle mages bevidsthed. Sørg først og fremmest for at få taget et profilbillede, der af rimelig kvalitet – og helst ikke et billede, der er taget med et webcam.

Billedet skal fortælle en historie om, hvem du er. Hvis du for eksempel skriver i din profil, at du dyrker kampsport, så vælg et profilbillede, hvor du står med alt dit boksegrej på – og naturligvis med et stort, selvsikkert smil på dine læber. Undersøgelser har faktisk vist, at profilbilledet har stor indflydelse på dine muligheder for succes. Den entydige konsensus er, at de folk, der har spændende, fængende og indbydende profilbilleder, oftere får svar på deres henvendelser. Og i sidste ende flere dates i kalenderen.

Din profiltekst er heller ikke ligegyldig. Profilbilledet kan nemlig kun hjælpe dig så langt. Det er vigtigt, at du sætter dig ned og reflekterer over, hvilke signaler du vil sende. Du skal tænke over, hvad din potentielle mage skal vide om dig, når han eller hun er færdig med at læse din profil og skal træffe en beslutning. Om du skal have et brev eller ej. Brug igen de andre profiler som dit referencegrundlag. Hvad gør de, som du kan gøre anderledes?

Intet tyder på, at en lang og kedelig smøre virker bedre, end en profiltekst, der kort opsummerer, hvem du er, og hvorfor du er speciel. Hvorfor læseren absolut ikke kan komme videre, før du har fået et brev. Det bedste er at være præcis og indbydende, og det kan man sagtens være uden at skrive en kedelig roman.

Kærlighed kræver arbejde

Selvfølgelig vil det være lækkert, hvis din første besked fører til en date, som fører til et langt og lykkeligt ægteskab. Men det er snarere reglen end undtagelsen, at kærlighed både kræver tid og arbejde, hvis den skal lykkes. Og det gælder særligt på nettet, hvor der også kan gå lang tid før du finder en, der lever op til dine krav.

Vær derfor realistisk og lad dig ikke slå ud, hvis dit netdating-eventyr ikke giver pote med det samme. For nogle kræver det hundrede korrespondancer, mens det lykkes for andre i første hug. Det er vigtigt, du bevarer roen, da de fleste kan blive enige om, at desperation er et af de største turnoffs.

Hvis du følger rådene i denne artikel, er du allerede godt på vej. Resten er op til Amor og tilfældighedernes spil, når først du har gjort dit forarbejde grundigt. Rigtig god jagt.

Hvis du vil vide mere om netdating i andre lande fx i Sverige kan du læse mere på www.datingsidor.me/, hvor du kan læse meget mere om svenske dating sider.

Leave a Comment

Previous post: